Δια ζώσης ή Online Συνεδρίες

Yin Yoga+, Emotional Yoga Therapeutics

Ποιός είναι ο προορισμός σου;

Ταξιδεύοντας τον ανακαλύπτω.
Κάθε μέρα.
Διαγράφω μια πορεία, έτσι νιώθω…
μα είναι στιγμές που κινούμαι κυκλικά, γύρω
από μία αλήθεια.

Ένα Εύφορο Κενό, Μ.Λ

Μέσα από το προσωπικό μου ταξίδι προς την ανακάλυψη της θεραπείας όσων με περιορίζουν σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά, βίωσα την ομορφιά της σύνθεσης! Πως, ανάλογα με το τί συνέβαινε στη ζωή μου κάθε φορά, μπορούσα ν’ αξιοποιήσω μέσα από τις διαφορετικές παραδόσεις και τεχνικές, αυτό που ταίριαζε περισσότερο στην ανάγκη μου.

 

Ήρθα σ’ επαφή, δοκίμασα, έμαθα και συνεχίζω να μαθαίνω, προκειμένου να κοιτάζω μέσα μου με αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. Η Yin Yoga, σε σχέση με άλλα συστήματα, με κέρδισε γιατί μου πρόσφερε τρυφερότητα, αποδοχή και υπομονή στο ταξίδι της ψυχής μου.

 

Έτσι δημιούργησα τη θεραπευτική προσέγγιση Yin Yoga+ (plus) , Emotional Yoga Therapeutics, ένα σύστημα το οποίο – μέσα από την προσωπική μου εμπειρία καθώς και την ανατροφοδότηση των ασκούμενων –  εναρμονίζει νου, σώμα και συναισθήματα, είναι ιδανικό για τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις δικές σου σωματικές και συναισθηματικές ανάγκες.

 

 Διότι κάθε μέρα αλλάζεις, κάθε μέρα είσαι διαφορετικός άνθρωπος και το να σου προσφέρω μία ασφαλή προσωπική καθοδήγηση, όπως παραδοσιακά μεταδιδόταν η άσκηση της yoga, είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω για να συνδέομαι κι εγώ με την ομορφιά, το σεβασμό αλλά και τη μοναδικότητα του σώματός σου και της προσωπικότητάς σου.

Έχεις την ευκαιρία να συναντηθούμε δια ζώσης στο Ηράκλειο Κρήτης και να βιώσεις με αυτόν τον τρόπο από κοντά τα οφέλη, είτε διαδικτυακά…λειτουργεί, πίστεψέ με, εξίσου θεραπευτικά. 

Κάθε προσωπική συνεδρία Yin Yoga+ παρέχει απαραίτητα εργαλεία προς μία καθαρά αυτο-θεραπευτική διαδικασία. Εργαλεία, τα οποία λειτουργούν ως κατάλληλες τεχνικές απελευθέρωσης της σωματικής και νοητικής σου έντασης, έκφρασης και αποφόρτισης των συναισθημάτων σου, κατανόησης της εσωτερικής σου ροής, βαθιάς χαλάρωσης και συνειδητής σύνδεσης με τα επίπεδα της ύπαρξής σου.

Μέσα από την εμπειρία της άσκησης στη Yin Yoga+ ξεδιπλώνεται αρχικά η τέχνη της Παρατήρησης και της Παράδοσης και ενισχύονται ποιότητες όπως η απουσία προσπάθειας, παύση, σιωπή, αποδοχή….πρωταρχικές θηλυκές ποιότητες, σε κάθε άντρα και γυναίκα.

Ενδείκνυται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των εξής περιπτώσεων:

 

 • Υπογονιμότητας

• Μυοσκελετικών παθήσεων

• Χρόνιων αυτοάνοσων νοσημάτων

• Έντονου άγχους και στρες

• Αϋπνίας

• Έλλειψης συγκέντρωσης

• Υπερβολικού yang τρόπου ζωής και χαρακτηρολογίας